Brazylia na bogato

Najlepsze darmowe typy i analizy bukmacherskie w sieci prosto z Brazylijskich boisk !

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

trwa inicjalizacja, prosze czekac...gogle

#1 2016-03-02 12:17:01

Brazil
Administrator
Liczba postów: 6
Windows 7Opera 20.0.1387.64

Brazylia na bogato - Dzień 3

317.png vs escudo-america-mineiro.jpg

Rozgrywki : Brazylia - Primeira Liga
Spotkanie : Atletico Mineiro - America Mineiro
Typ : DNB 2
Kurs : 2.25
Bukmacher : Bet365
Stawka : 6j = 60 zł
Obecny budżet projektu : 300 zł +ew.wygrana tego singla
Godzina rozpoczęcia : 23:15 - 02.03.16

WYNIK 1-1 - ZWROT

Spotkaniem, które postanowiłem wybrać w dniu dzisiejszym z oferty jaką proponują nam buki będzie pojedynek, który rozegrany zostanie o godzinie 23:15 czasu polskiego w ramach pierwszego historycznego sezonu Primeira Ligi, gdzie w trzeciej serii spotkań będziemy świadkami derbów Mineiro. Na Estadio Indepedienca zmierzą się bowiem ekipy miejscowych Atletico i America Mineiro. Niewątpliwie zdecydowanie bardziej utytułowanym i znanym zespołem są ,,gospodarze'' tego pojedynku i dużo osób może to zmylić w obstawianiu tego starcia. Według mnie zdecydowanie większe szanse aby odnieść dzisiaj podwójne zwycięstwo ( każdy wie jaki rozgłos mają spotkania derbowe nie zależnie od poziomu rozgrywek) mają piłkarze występujący na codzień w Serie B. Zdecydowanie bardziej utytułowany zespół Atletico traktuje te rozgrywki bardzo ulgowo o czym może świadczyć sam fakt, że szkoleniowiec Diego Aguirre do samego turnieju zgłosił praktycznie w całości zespół złożony z rezerw co idealnie ma odzwierciedlenie w tabeli. Pozbawieni już szans na awans do kolejnej fazy tych rozgrywek gospodarze dzisiaj nie powinni sprawić swoim rywalom zza miedzy zbyt wielu problemów i sądzę że America będzie w tym starciu górą. Kursy wystawione przez buków są niezwykle atrakcyjne i szczerze powiedziawszy nie wiem czym się kierowali faworyzując przed pierwszym gwizdkiem drużynę złożoną praktycznie w całości z rezerwowych piłkarzy.

Tak jak wspomniałem przed chwilą oba zespoły podejdą do tego spotkania ze zdecydowanie innymi planami. O ile gospodarze patrząc po składzie wychodzą na ten pojedynek w dużej mierze żeby po prostu go zagrać, o tyle w szeregach ich nieco mniej docenianych rywali mobilizacja z całą pewnością jest 100 procentowa. Piłkarze reprezentujący rozgrywki Serie B bowiem ciągle mają szansę na awans do kolejnej fazy rozgrywek. Aby tak się stało dzisiaj muszą wygrać a potem liczyć jeszcze na to że Flamengo straci punkty z Figueirenense. Ten drugi scenariusz wcale nie jest niemożliwy bo z wiadomości które udało mi się doczytać również i oni będą bez kilku swoich piłkarzy. O tym spotkaniu jednak podopieczni Bahiana Arilsona myśleć nie będą i w pierwszej kolejności skupią się żeby wykonać pierwszy element tego świetnego dla nich scenariusza.  Wydaje mi się że dzisiaj po prostu gospodarze pod względem kadrowym nie będą wstanie oprzeć się ofensywie gości, która dodatkowo jest jeszcze mocniejsza niż w poprzednim sezonie, który nomen omen zwieńczyli awansem do najwyższej klasy rozgrywkowej i od przyszłego sezonu obie te drużyny będziemy oglądać na boiskach Serie A. Dziś można powiedzieć że czeka nas taki swoisty wstęp do tego wszystkiego w którym większe szanse na zwycięstwo daje beniaminkowi. Gdyby nie fakt że Diego Aguirre dzisiaj do boju posyła zespół rezerw to na pewno sytuacja przedstawiałaby się inaczej i faworytami byli by gospodarze. Tak jednak nie jest i to diametralnie zmienia sytuację. Warto też wspomnieć o tych piłkarzach którzy dziś będą mieli szansę pokazania się szkoleniowcowi - aż ośmiu z nich występuje na codzień w lidze rezerw, w której Atletico Mineiro również nie spisuje się dobrze (w poprzednim sezonie uplasowali się na odległej 11 lokacie w swojej grupie stanowej a więc byli trzeci od końca).

Dodatkowym plusem dla wszystkich kibiców America MG przed pierwszym gwizdkiem z całą pewnością jest fakt że Givanildo Oliveira w tym derbowym spotkaniu nie ma praktycznie żadnych niewiadomych co do składu. Dostępni są bowiem wszyscy zawodnicy z pierwszego zespołu i tym samym dziś od początku na boisku powinniśmy zobaczyć tych samych zawodników, którzy zaczęli ich ostatnie spotkanie z Cruzeiro ( remis 1-1 na wyjeździe). W dalszym ciągu niedostępni pozostają kontuzjowani już od dłuższego czasu Messias, Raul i Renato Bruno. Były pogłoski że może ten ostatni dzisiaj pojawi się na ławce rezerwowych bo zabiegi dobiegły końca, jednak przed spotkaniem trener zdecydował dać mu jeszcze odpocząć i w spokoju przygotować się do kolejnych spotkań. Jeśli chodzi o Atletico to oprócz tego że w większości mamy do czynienia z rezerwami to jeszcze i tu są osłabienia. Z zespołu w porównaniu z ostatnim spotkaniem wyleciał Mansur i Carlos co sprawia że problem trenera jest jeszcze większy niż by się mogło wydawać. Teraz na pewno zaboli brak zgłoszenia Robinho i Victora.

Reasumując , przed nami niezwykle ciekawie zapowiadające się spotkanie derbowe, w którym według mojej opinii buce zdecydowanie bez większych podstaw postanowili faworyzować zespół gospodarzy. Jest to bardzo dziwne mając na uwadze to co napisałem wyżej. Jak dla mnie sam kurs na zwycięstwo gości jest bardzo atrakcyjny jednak minimalizując do maksimum szansę porażki postanowiłem pograć bezpieczniejszą opcja jaką jest DNB ( Draw-No-Bet). Osobiście czuję że piłkarze Americi, którzy ciągle mogą bezpośrednio awansować do kolejnej fazy rozgrywek.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
newhorizon - weliferpg - surcommonwealth - ttrue - polskiserverzmodami7daystodie

[ Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 518.41 kB (Maksimum: 578.66 kB) ]