Najlepsze darmowe typy i analizy bukmacherskie w sieci prosto z Brazylijskich boisk !
Nie jesteś zalogowany na forum.
Nazwa projektu : Brazylia na bogato
Cel projektu : Zysk 2500 zł do 30 marca
Początkowa stan konta : 200 zł
Stawkowanie : 1j=10 zł
Opis projektu : Witam bardzo serdecznie ! Właśnie dzisiaj postanowiłem rozpocząć swój projekt bukmacherski, w którym starać się będę zarobić przeciętnie 2500 zł w danym miesiącu , grając tylko i wyłącznie typy piłkarskie z rozgrywek Brazylijskich rozgrywek. Futbolem z tamtej części świata interesuje się już przeszło 6 lat i wydaje mi się że posiadam wystarczającą wiedzę, aby dzielić się swoimi typami z wami. Mam nadzieję że projekt zaciekawi wiele osób i duże grono osób będzie grało razem ze mną. Pierwszy typ już podany więc życzę powodzenia.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
vs
Rozgrywki : Brazylia - Campeonato Carioca
Spotkanie : Volta Redonda - Macae
Typ : Home
Kurs : 1.80
Bukmacher : William Hill
Stawka : 10j = 100zł
Obecny budżet projektu : 100zł +ew.wygrana tego singla
Godzina rozpoczęcia : 23:30 - 29.02.16
WYNIK : 3-1
Dobra w związku że stanówki wchodzą w można powiedzieć decydującą fazę również i ja postanowiłem rozpocząć tegoroczny sezon obstawiania na poważnie. Pierwszym spotkaniem, które postanowiłem postawić został pojedynek w ramach siódmej serii Campeonato Carioca, gdzie o godzinie 23:30 na Estadio Oliveira Raulino zmierzą się ekipy miejscowej Volty Redonda i Macae. Przed pierwszym gwizdkiem arbitra zdecydowanymi faworytami do zwycięstwa wydają się być gospodarze, którzy ciągle mimo tylko jednego zwycięstwa w sześciu dotychczasowych spotkaniach mają szansę awansu do kolejnej fazy. Zadanie to jednak nie będzie proste bo nie dość że muszą wygrać dzisiejsze spotkanie muszą liczyć również na korzystne wyniki na innych boiskach. Szanse na pewno są bo mierzą się dzisiaj z ekipą Macae, a więc najsłabszą ekipą z pierwszej grupy. Kursy co prawda wysokie nie są jednak ciągle na tyle atrakcyjne że warto zagrać w stronę gospodarzy.
Tak jak wspomniałem przed chwilą ten pojedynek dla obu ekip ma zupełnie inną stawkę. Gospodarze ciągle liczą się w walce o TOP 4, które daje możliwośc gry w kolejnej fazie jednak żeby ich marzenia mogły się przedłużyć w dzisiejszym spotkaniu nie mogą sobie pozwolić na jaką kolwiek stratę punktów. Gospodarze po bardzo dobrej inauguracji tegorocznych stanówek, w której wygrali na własnym boisku 3-1 z Fluminense znacząco spuścili z tonu i tak dobrej gry nie udało im się już powtórzyć w żadnym kolejnym pojedynku. Po tym dobrym wprowadzeniu przyszły cztery remisy ( kolejno z Resende, Portuguesą, Boavistą SP i Bangu) a także porażka z niezwykle mocnym Vasco da Gama. Tym sposobem z z bardzo dobrej sytuacji w której byli po pierwszych kolejkach teraz postawili się pod ścianą i mają zdecydowanie mniejsze szanse na awans. Z całą pewnością tak nierówna gra zespołu to w dużej mierze spowodowana jest bardzo słabą grą w defensywie Volty. O ile ofensywnie zespół ten wygląda na prawdę bardzo solidnie, o tyle błędy defensywy w wiekszości spotkań niweczą wysiłek zespołu i kończy się to tak jak widzimy po tabeli. Ściągnięty do zespołu specjalnie na te rozgrywki stanowe James Amaral do tej pory spisuje się wyśmienicie i ciągnie ten zespół co odzwierciedla pięć strzelonych bramek do tej pory. Jeśli chodzi o ich dzisiejszych rywali to osobiście nie wydaje mi się, aby byli oni wstanie dzisiaj jakoś zagrozić gospodarzom w zdobyciu kompletu punktów. Macae jeszcze kilka sezonów temu było jedną z ekip które z powodzeniem walczyły na zapleczu Serie B, i trzeba powiedzieć że to chyba przez bardzo długi okres się nie powtórzy. Zespół przeżywa ogromne kłopoty organizacyjno-finansowe i ciągle nie wiadomo czy zostaną oni zgłoszeni do rozgrywek ligowych. W tych rozgrywkach większa połowa drużyna to piłkarze z miejscowej szkółki i to przekłada się na ich wyniki. W spotkaniach z nieco lepiej poukładanymi zespołami pod względem organizacyjnym i kadrowym nie mają oni po prostu za wiele do powiedzenia i nie inaczej powinno być w tym dzisiejszym przypadku.
Jeśli chodzi o samo dzisiejsze spotkanie to szkoleniowiec gospodarzy , Felipe Surian nie będzie mógł skorzystać z usług Bruno Barra który jest zawieszony przez federację. Zastąpienie go nie powinno być jednak żadnym większym problemem bo zarówno Isidoro jak również Pedro Pablo są w pełni zdrowi i mogą rozpocząć to spotkanie w wyjściowej jedenastce. Tak jak wspomniałem zespół gości przed tym spotkaniem będzie zmagał się z ogromnymi kłopotami kadrowymi. Nie dość że obecny skład zespołu jest delikatnie rzecz ujmując nie najwyższych lotów, to dodatkowo przed dzisiejszym meczem kontuzji nabawił się jeden z najbardziej doświadczonych graczy - Luisa Mario. Oprócz niego z zawodników, którzy do tej pory stanowili człon zespołu nie będziemy mogli obejrzeć dzisiaj Yago, Luisa Mario , Wagnera i Carioc którzy ciągle są kontuzjowani. Dodając do tego grona zawieszonych Barre, Bruno Luiza, Pipico i Marquinho z całą odpowiedzialnością mogę powiedzieć że dzisiaj praktycznie zaprezentować swoje umiejętności będą mogli zawodnicy Macae B.
W mojej opini idealnie udało mi się trafić z rozpoczęciem sezonu typowania. Oczywiście nigdy nie można mówić że jakiś zespół jest pewniakiem, jednak w tym przypadku myślę że jak powiem ,,value'' w kursie na gospodarzy to się nie pomylę. Na chwilę obecną Volta jest pod każdym piłkarskiem elementem drużyną lepsza i dodając do tego fakt rozgrywania spotkania na własnym boisku nie powinni mieć oni większych problemów z pokonaniem tak mocno osłabionego rywala.
[ Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 522.17 kB (Maksimum: 582.96 kB) ]